Мармалад от Смокини

Прегледай всички 24 подбрани съвети за мармалад от смокини в Един.бг.
Сладък сос с мармаладСладък сос с мармаладТози сладък сос е много подходящ за макарони, юфки, както и за различни видове кейкове и пандишпани....
Постен сладкиш с мармаладПостен сладкиш с мармаладПресяваме брашното и го смесваме със захарта, водата, олиото, ядките, стафидите, мармалад по избор и содата....
Пандишпанов сладкиш с мармаладПандишпанов сладкиш с мармаладОставете го да се поохлади леко, срежете го на две равни половини, намажете едната с любим мармалад по избор и похлупете с другата....
Сладки домашни кифлички с мармаладСладки домашни кифлички с мармаладСладките домашни кифлички с мармалад се пекат за 25 минути на умерена, предварително загрята фурна....
Мързелив сладкиш със сладкоМързелив сладкиш със сладкоМързеливият сладкиш със сладко е готов....
Желиран десерт със смокиниЖелиран десерт със смокиниДобавете смлените орехи, ситно нарязаните смокини и изпечените ябълки, разбъркайте хубаво сместа, изсипете я в чаши и оставете в хладилник, докато...
Шоколадов мус със смокиниШоколадов мус със смокиниЧаст от крема разпределете в чаши, подредете отгоре отцедените от сока и нарязани на парченца смокини и покрийте с останалия крем....
Лесен пай със смокиниЛесен пай със смокиниОтгоре намажете със сладкото и поставете изрязаните звездички за украса на сладкиша със смокини....
Плодов сладкиш с домашно сладкоПлодов сладкиш с домашно сладкоПоръсваме готовия плодов сладкиш с домашно сладко с пудра захар и сервираме....
Бърз кафен сладкиш със сладкоБърз кафен сладкиш със сладко
Бързият кафен сладкиш със сладко е изключително вкусен и ароматен....
Домашен мармалад от аронияДомашен мармалад от аронияГотовият домашен мармалад от арония се пълни в бурканчета и се кипват за 2-3 мин....
Печени бухти с мармаладПечени бухти с мармаладВтасалото тесто за бухти разточваме, разделяме на еднакви квадратчета, като във всяко слагаме по малко мармалад, разбит с рома и канелата....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: