Печена есетра

Печена есетра

1

Почистената и измита риба сваряваме в подсолена вода и я обелваме. Редим я в тавичка и заливаме с виното и разтопеното масло и овкусяваме с...

1

Котлети от Есетра на Скара

Листинг на всички 12 теми относно котлети от есетра на скара в Edin.bg. Разгледай най-новото за котлети от есетра на скара в портала.
Задушена есетра

Задушена есетра

Рибата се почиства, измива и се нарязва на филийки. Слага се в плитка тенджера и се добавя маслото. Поръсва се със сол и черен пипер и се...

Есетра с магданоз

Есетра с магданоз

тавичка. Отгоре поставяте осолената есетра и покривате с останалия магданоз. Върху него редите доматите, нарязани на колелца. Заливате...

Гювеч от есетра

Гювеч от есетра

Изчистената риба се нарязва на парчета, посолява се, наръсва се с лимонов сок и се оставя да престои 1 час. В сгорещено масло се запържва...

Есетра, печена в сметана

Есетра, печена в сметана

Измиваме добре рибата и я нарязваме на 4 парчета. Овалваме ги в брашно и ги запържваме леко от двете страни. Отделно запържваме 1 с.л. брашно...

Есетра плакия на фурна

Есетра плакия на фурна

Рибата се изчиства, измива се и се нарязва на парчета. Лукът, чесънът и целината се нарязват на кубчета и се запържват до омекване, добавя се...

Есетра по унгарски

Есетра по унгарски

Посоляваме почистените порции есетра, поръсваме червен пипер, поставяме в тенджера, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване...

Есетра по унгарски

Есетра по унгарски

Нарязваме рибата на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер, поставяме в тенджера и доливаме бульон, до 1/3 на рибата, затваряме с капак и...

Есетра по Ломски

Есетра по Ломски

Рибата нарязваме на порции и посоляваме. Лука и него нарязваме. Доматите настъргваме, а гъбите нарязваме на лентички. В тиган поставяме...

Цяла печена Есетра на Фурна

Цяла печена Есетра на Фурна

Почистваме рибата от вътрешностите и добре изплакваме под студена вода. Леко посоляваме отвътре и отвън и оставяме за около 15 минути...

Есетра в сос на фурна

Есетра в сос на фурна

Рибата се сварява в солена вода заедно с целината и моркова. Отцежда се, бульонът се запазва. Лукът се нарязва на ситно, печурките се режат...

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: