Пандишпанен Кекс

Пандишпанен Кекс

18

150 градуса около 35-40 минути, като не отваряме фурната първите няколко минути, за да не спадне. Като се зачерви кекса от горе слагаме фолио за да не изгори. Проверява се с клечка за зъби дали е готов....

1

Кекс Пандишпан

Преглед на всички 46 теми относно кекс пандишпан в Edin.bg. Разгледай най-новото за кекс пандишпан в нашия сайт.
Пандишпанов кекс

Пандишпанов кекс

6

Разбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и...

Пандишпанов кекс с лимонада

Пандишпанов кекс с лимонада

2

добавете шоколадовите капки, разбъркайте. Намажете форма за кекс с олио и набрашнете. Изсипете сместа във формата и печете в...

Пандишпанов кекс с локум

Пандишпанов кекс с локум

Разбиваме яйцата със захарта с миксер, бъркаме докато сместа бухне. След това добавяме олиото и разбиваме отново. Прибавяме ванилията и...

Икономичен пандишпанов кекс

Икономичен пандишпанов кекс

8

Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг. Постепенно добавете захарта, като продължавате да разбивате. Добавете жълтъците...

Двуцветен пандишпанов кекс

Двуцветен пандишпанов кекс

1

кафявата и накрая пак от жълтата. Печем на 180 градуса в загрята фурна кекса до готовност. След като се изпече кексът го оставяме леко да...

Пандишпанов кекс със стафиди

Пандишпанов кекс със стафиди

шпатула, бъркайки бавно отдолу нагоре сместа, добавете на етапи пресятото брашно до пълното му усвояване. Намажете формата за кекс с меко масло...

Пандишпанов кекс с шоколад

Пандишпанов кекс с шоколад

1

формата за кекс с олио и поръсваме леко с брашно. Добавяме сместа и слагаме да се пече за 30 мин. на 180 градуса. След това като изстине кексът, се разтопява шоколада на водна баня и се залива върху кекса....

Пандишпанов кекс на лунички

Пандишпанов кекс на лунички

кексът го нарязваме с тънкостенна чаша на лунички. Подреждаме ги в чиния и декорираме с течен шоколад....

Торта пандишпан

Торта пандишпан

7

Разделяме белтъците и жълтъците. Разбиваме на пяна белтъците, след което прибавяме захарта и отново разбиваме много добре. Прибавяме жълтъците...

Крушов пандишпан

Крушов пандишпан

. Към получената смес от течните съставки прибавяте сухите (брашното с бакпулвера) и разбърквате. Отделете малко от сместа за пандишпана в...

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: