Капама със Свински Джолан

Прегледай всички 23 избрани предложения за капама със свински джолан в Един.бг.
Свински джолан с картофи на фурнаСвински джолан с картофи на фурнаЗахлупва се с капака. Свинският джолан с картофи на фурна се пече на 180 градуса до готовност на месото около 150 минути....
Зеленчуков гювеч със свинскоЗеленчуков гювеч със свинскоЗагрейте зехтина в голям тиган, изпържете до златисто нарязаното свинско, извадете го и в същата мазнина изпържете поотделно картофените кубчета,...
Агнешко капамаАгнешко капамаНарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване. Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Мързелива капамаМързелива капамаРазпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....
Свински ребърца в гювеч с картофиСвински ребърца в гювеч с картофиСвинските ребърца в гювеч с картофи са готови....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капамаНарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките....
Класическо свинско със зеле в глинен гювечКласическо свинско със зеле в глинен гювечКласическото свинско със зеле в глинен гювеч е готово....
Кокошка капама с лук и чесънКокошка капама с лук и чесънПодберете млада и средно голяма кокошка, добре е да е по-тлъстичка. Нарежете я на порции и я сложете в подходящ съд, в който добавяте нарязаният на...
Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с оризПоръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Вегетариански гювеч по селскиВегетариански гювеч по селскиПечете ястието в умерена фурна за около 90 минути, след което отворете капака и залейте с яйцата, разбити с брашното, сока от ягорида и киселото мляко...
Телешка Глава в ГювечТелешка Глава в ГювечПрехвърлете ги в гювеч заедно с месото, останалото масло и подправките. Налейте виното и разбъркайте. Поставете гювеча в студена фурна....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: