Edin.bg»Избрани Колекции»Идеалния Блат за Торта
Идеалния Блат за Торта

Идеалния Блат за Торта

Разгледай всички 24 подбрани съвети за идеалния блат за торта в Edin.bg.
Класически блат за тортаКласически блат за тортаИзползваме готовия блат за торта за направа на вкусна торта....
Лесни бонбони от блат за тортаЛесни бонбони от блат за торта
Лесните бонбони от блат за торта са готови....
Торта с орехиТорта с орехи
Най-отгоре ореховата торта се намазва с пласт сметана, разбита със захар на вкус....
Торта с бишкотиТорта с бишкоти
Получената смес се изсипва във форма за торта, украсява се с плодове и сметана....
Орехова торта с кафеОрехова торта с кафе
Разрежете блата на две или три части, покрийте всеки блат с крема и намажете отстрани. Ореховата торта с кафе е много вкусна и ароматна....
Шоколадова торта с лешнициШоколадова торта с лешници
Поставете блата в подходяща чиния за торта и го стегнете с регулируем ринг. Залейте блата с 2/3 от крема....
Торта с медени блатовеТорта с медени блатове
Започваме да си нареждаме тортата с медени блатове, като като върху всеки блат слагаме част от крема и поръсваме със сладкото от череши....
Орехова торта с шоколадОрехова торта с шоколад
Печем блат за торта в силна фурна до готовност. Междувременно приготвяме шоколадовата глазура....
Палачинкова Торта с МаскарпонеПалачинкова Торта с Маскарпоне
От крема трябва да остане малко за измазване на борда на палачинковата торта. Тортата престоява няколко часа в хладилника....
Бабината торта с орехиБабината торта с орехи
Изпеченият блат за торта изваждаме от фурната и го оставяме за пет минути във формата, след което го изваждаме и го оставяме да изстине....
Шоколадова торта с ягодиШоколадова торта с ягоди
Следва вторият блат, крем, ягоди и се завършва с третият блат. Останалият крем се шприцова и готовата торта се украсява с ягоди....
Бъркана бисквитена торта в чашкиБъркана бисквитена торта в чашки
Бъркана бисквитена торта в чашки - лесен и ефектен начин да поднесете десерт....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: