Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Зеле с Боб

Прегледай всички 36 авторски предложения за зеле с боб в Един.бг.
Ретро боб с кисело зелеРетро боб с кисело зелеЗа приготвянето на това постно ястие сварете поотделно боба и киселото зеле, а след ги смесете. Сложете на котлона голяма тенджера с мазнина, оставете...
Боб с кисело зеле и ребраБоб с кисело зеле и ребраСипете в тенджера боба и вода колкото да го покрие. Затоплете. След като поври известно време, изхвърлете водата и сипете нова. Междувременно сварете...
Класическа боб чорбаКласическа боб чорбаСипете в тенджера боба с около 2 литра вода. Сложете на котлона и щом водата кипне я изхвърлете и налейте нова. Варете 10-тина минути и отново повторете...
Гъста Боб ЯхнияГъста Боб ЯхнияПърво накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден го изплакнете и прехвърлете в тенджера. Залейте боба с гореща вода (водата е...
Българска Боб ЯхнияБългарска Боб ЯхнияЛюбимата на всички бобена яхния е на почит във всеки дом. Ето как да я приготвите. Накиснете боба в студена вода от предната нощ. На следващия...
Боб по ХайдушкиБоб по ХайдушкиЗа този вкусен печен боб измийте боба, покрийте го със студена вода и го заварете. След като кипне, изхвърлете водата, изплакнете го под течаща...
Зелен боб яхнияЗелен боб яхнияПочистете и наситнете моркова и лука, задушете в малко вода и олио. Щом омекнат, сипете зеления боб и разбъркайте. Овкусете с червен пипер и брашно...
Селска боб чорбаСелска боб чорбаБоба накиснете от вечерта. Изхвърлете водата, сипете нова да го покрие. Нарежете морковите, лука и чушката на дребно. Накиснете сухата чушка в...
Пикантен боб на фурнаПикантен боб на фурнаВ тенджера под налягане сложете 2 с.л. олио и изпържете свинските гърди. Добавете боба (предварително накиснат от вечерта) и налейте вода. Затворете...
Боб чорба с наденицаБоб чорба с наденицаНакиснете боба от предишната вечер - така ще се свари по-бързо. На следващия ден го измийте и сложете в тенджера под налягане с чиста вода....
Боб със свински бузиБоб със свински бузиБобът се накисва от вечерта в тенджера с вода. На сутринта водата се излива и сменя с нова. Тенджерата се слага на котлона и щом заври отново...
Зелен боб за гарнитураЗелен боб за гарнитураОбелете чесъна и лука, накълцайте ги на дребно, както и моркова. Задушете ги в мазнина за десет минути. Сипете зеления боб и разбъркайте хубаво...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: