Задушена Свинска Плешка

Прегледай всички 74 избрани предложения относно задушена свинска плешка в Един.бг.
Задушени свински джоланчетаЗадушени свински джоланчетаИзвадете и сервирайте задушени свински джоланчета....
Задушено свинско с бамяЗадушено свинско с бамяЗагрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Задушена мерлузаЗадушена мерлузаОтцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите. Вкусна задушена мерлуза - опитайте!...
Задушена щукаЗадушена щукаПочистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди. Залейте с виното, сипете врялата...
Задушена Телешка ГлаваЗадушена Телешка ГлаваЗадушената Телешка Глава си е голяма вкусотия!...
Задушена кокошка на фурнаЗадушена кокошка на фурнаИзпържете в горещото олио нарязаната на порции кокошка заедно с наситнения лук. В глинен съд наредете порциите месо, залейте с олиото и запържения...
Задушена кокошка с магданозЗадушена кокошка с магданозМного лесна им много икономична рецепта, която знам от баба. Задължително е да подберете млада кокошка, защото месото ѝ е по-крехко. Кокошката...
Задушена кокошка с виноЗадушена кокошка с виноНарязваме кокошката на порции и я запържваме от всички страни до зачервяване. Когато месото се запечата, прибавяме ситно нарязания лук и запържваме...
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушеноЗаливаме продуктите с 1 - 1 1/2 ч.ч. гореща вода и оцета и оставяме да се задушава под похлупак за поне 2 часа....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капамаНарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко ШкембеПредварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне. От време на време...
Задушени овнешки котлетиЗадушени овнешки котлетиНачукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: