Бон Филе от Свинско Месо

Открий всички 74 авторски предложения за бон филе от свинско месо в Един.бг.
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеПоднасяме свинското филе с пържени картофи и салата....
Критараки със свинско месоКритараки със свинско месоЗагрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата....
Филе от мляно телешко месоФиле от мляно телешко месоЗа предпочитане е да работим с по-фино смляно телешко месо. Посоляваме каймата, добавяме галетата и наливаме прясното мляко. Разбъркваме добре...
Мариновано свинско филе на жарМариновано свинско филе на жарНарежете свинското контрафиле на пържоли и го начукайте с дървено чукче през плик или фолио....
Лесна чорба от свинско месоЛесна чорба от свинско месоСвинското месо се нарязва на дребни парчета и се пържи до зачервяване в маста. Когато се позапържи, прибавяме ситно нарязания лук....
Побългарен гулаш от свинско месоПобългарен гулаш от свинско месоНарежете свинското месо на дребни късчета и го запържете в маста до зачервяване....
Пълнено телешко филеПълнено телешко филеНарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко. Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...
Защо ядем месо?Защо ядем месо?Но в свинското месо има много мазнини, което поражда много въпроси дали такова месо е полезно за хората....
Съвети за осоляване и сушене на месоСъвети за осоляване и сушене на месоСушено месо е всяко месо, което е запазено чрез отстраняване на влагата. Елиминирайки влагата от месото, то придобива нови текстурни свойства, които...
Пилешко Филе в ТестоПилешко Филе в ТестоПразът се скълцва на дребно и се задушава в дълбок тиган или тенджерка с малко олио. След 5 минути към него се добавят нарязаните на ситно гъбки....
Ципура филе на тиганЦипура филе на тиганИзмийте ципурата и я посолете. Поръсете с черния пипер и оставете за 10-15 минути. Нарежете магданоза и чесъна на дребно. Сложете ги в купа. Налейте...
Солянка с месоСолянка с месоОт говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон. След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте...

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: