Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко с мед и Билки

Измийте рибното филе със студена вода, подсушете го с чиста кърпа, залейте го с лимоновия сок, оставете го да престои 1 час в хладилника и го сложете...

Щом е готова, поръсете италианската фокача с маслини и билки със зехтин и малко сол, поднесете....

Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване....

В купата на пасатора насъсайте билките, чесъна надребнете добавете меда, зехтина, горчицата, соевия сос, пиперите, солта, бирата и пасирайте....

Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: