Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко Магдaнозлия


Нарежете агнешкото месо на кубчета, залейте със студена вода и кипнете. Когато възври, добавете сол и варете на тих огън до омекване....

Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване....

Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...

Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките....

Вижте също как да си направите агнешко със спанак или любимото агнешко със зелен лук....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: