Агнешка Шкембе Чорба

Открий всички 74 избрани предложения относно агнешка шкембе чорба в Един.бг.
Агнешка шкембе чорба по бабина рецептаАгнешка шкембе чорба по бабина рецептаСвалете чорбата от котлона и застройте с разбитите с оцета яйца, преди поднасяnе поръсете със ситно нарязан магданоз....
Телешко шкембе чорба със застройкаТелешко шкембе чорба със застройкаСвалете шкембе чорбата от котлона и застройте с яйцата, разбити с оцета....
Любимата шкембе чорба с кисело млякоЛюбимата шкембе чорба с кисело млякоЛюбимата шкембе чорба с кисело мляко е готова....
Класическа шкембе чорба с прясно млякоКласическа шкембе чорба с прясно млякоКласическата шкембе чорба с прясно мляко е супер вкусна....
Чорба от агнешки крачетаЧорба от агнешки крачетаДокато чорбата се вари, обезкостете месото от агнешките крачета....
Селска чорба от агнешки дреболииСелска чорба от агнешки дреболииПреди да свалите от огъня, прибавете към агнешката чорба ситно нарязаните магданоз и джоджен. Застройте с разбитите с кисело мляко яйца....
Селска чорба от агнешка глава със спанакСелска чорба от агнешка глава със спанакСложете агнешката глава да ври в около 2 л подсолена вода. Когато се свари до готовност, я извадете и обезкостете....
Пролетна агнешка чорба със спанак и оризПролетна агнешка чорба със спанак и оризАгнешката чорба се вари на тих огън до готовност на ориза. Преди да се свали от огъня, се поръсва с магданоза....
Домашна агнешка чорба с ориз и пресен лукДомашна агнешка чорба с ориз и пресен лукНай-лесната и вкусна агнешка чорба....
Чорба от агнешки момици с пресен лукЧорба от агнешки момици с пресен лукПо желание може да застроите готовата агнешка чорба с 1-2 яйца, разбити с кисело мляко или малко оцет....
Панирано телешко шкембеПанирано телешко шкембеИзмитото шкембе се нарязва на едри парчета и се почиства много хубаво....
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко ШкембеПредварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: