Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Свинско Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Рагу

Свинско Рагу

Разгледай всички 12 авторски предложения за свинско рагу в Edin.bg.
Супа от свинско рагуСупа от свинско рагуСвинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода....
Шарено месно рагуШарено месно рагу
В тиган сгорещете 2 с.л. олио и запържете ситно нарязания лук и настърганите на едро ренде моркови и картофи. Добавете каймата и пържете, докато...
Лесно телешко рагуЛесно телешко рагу
Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Говеждо рагу със зарзаватГовеждо рагу със зарзават
Загрейте половината масло и запържете до омекване ситно нарязания лук. Прибавете към него месото, нарязано на малки късове и оставете да се задушава...
Рагу със зелеви листаРагу със зелеви листа
Много лесно и вкусно ястие, което е чудесно за по-топлите месеци от годината. Подбират се свежи зелеви листа, които се попарват до омекване в...
Картофена яхния с рагуКартофена яхния с рагу
Загрейте олиото в тенджера и задушете рагуто с малко вода. Когато месото промени цвета си, добавете нарязаните на по-едро картофи. Поръсете...
Селска бобена гозба с рагуСелска бобена гозба с рагу
Накисваме за една нощ боб за готвене, изплакваме го и го слагаме в гювеч. Прибавяме и останалите продукти - нарязани лук, морков, олио, сол и...
Рагу от говеждо месо по израелскиРагу от говеждо месо по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън. Запръжката се поръсва със захар,...
Постно рагу от печурки с пресен лукПостно рагу от печурки с пресен лук
Нарежете зеления лук и го задушете в зехтина. Добавете чесъна и гответе още 1-2 минути. Прибавете нарязаните гъби и поръсете със сол и черен пипер...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Свинско по белгийскиСвинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Свинско сърце панеСвинско сърце пане
Панираме резените свинско сърце последователно в яйце, галета и пак яйце, след което пържим в сгорещено масло до златисто....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: