Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена яхния без месоДобавете и останалите домати, гответе на умерен огън до омекването на зеленчуците....
Диетичен ориз без месо
Когато и зеленчуците омекнат, прибавете измития ориз и гответе, като бъркате постоянно....
Зимни гювечета без месо
Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците.
Поднесете топли зимните гювечета без месо....
Брускети с пилешко месо
Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....
Супа от свинско рагу
Свинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода....
Свинско с праз класика
Добавете го към готовото месо, овкусете със сол и пипер.
Разбъркайте и щом омекне празът, махнете ястието от котлона....
Задушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: