Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен ориз с кисело зелеНарежете киселото зеле на тънки ленти. Ако са много дълги, нарежете лентите на 2.
Налейте олио в тенджера и след като се е загрее, добавете измития...
Постен гювеч с цели лукчета
Почистваме лука, изсипваме го в тава, прибавяме олиото и червения пипер, заливаме с 3 ч.ч. вряла вода и слагаме във фурната да се пече.
Когато...
Кейк с тиква и какао
Накрая с двата вида глазура се украсява чудния кейк.
Кейкът с тиква и какао е разкошен есенен сладкиш....
Лава кейк с черен шоколад
Разтопете шоколада с маслото на водна баня.
Разбийте в голяма купа яйцата заедно със захарта.
Пресейте брашното го смесете с яйчената смес....
Черешов кейк със специална глазура
Разбъркайте сместа за плодовия сладкиш и я изсипете в намазнена правоъгълна тавичка....
Сочен шоколадов кейк с орехиИзпечете шоколадовия сладкиш в предварително загрята на 180 градуса фурна. Необходими са около 15 минути....
1
Постен пилаф с гъби и зеленчуци
Постен пилаф с гъби и зеленчуци е здравословно и икономично ястие, което всеки може да приготви. Подходящо е и за гарнитура....
Постен боб със спанак и целина
Сипете боба в дълбока купа, залейте с вода и оставете за 12 часа. Изплакнете и прехвърлете в тенджера. Сложете чесъна, цялата глава лук, която накрая...
Постен ориз със спанак и шалот
Измийте спанака и го наситнете, главата лук нарежете на малки кубченца.
Загрейте 1/2 чаша зехтин в тиган и задушете лука със спанака, като похлупите...
Постен ориз с печурки и чушки
Наситнете лука, а чушките и моркова нарежете на колелца или едри кубчета.
Задушете зеленчуците в дълбок тиган със загрято олио и малко вода....
Постен гювеч с ориз и тиквички
Почистете зеленчуците, нарежете чесъна, лука, тиквичките, домата, морковите и чушките на дребно. Накиснете ориза в топла вода.
Затоплете зехтина...
Постен гювеч с картофи и тиква
Обелете и нарежете картофите на едро.
Нарежете моркова, а лука наситнете. Тиквата също нарежете на по-едри кубчета.
Сипете олио в тенджера и...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: