Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постни Ястия с Праз

Постни Ястия с Праз

Открий всички 111 кулинарни идеи за постни ястия с праз в Edin.bg.
Свинско с праз в сачеСвинско с праз в сачеСвинското с праз в саче е много вкусно....
Чорба от сирене и празЧорба от сирене и праз
Празът се нарязва на парчета и се сварява в подсолена вода. Прибавя се леко препеченото брашно, размито в студена вода. След като чорбата поври...
Омлет с праз на фурнаОмлет с праз на фурна
Задушете в кравето масло изчистения, измит и нарязан на ситно праз....
Кремсупа с праз и картофиКремсупа с праз и картофи
Почистете, измийте и нарежете на ситно праза и картофите. Задушете в половината масло праза, прибавете картофите, разредете с водата и варете около...
Мързелива гарнитура с пържен празМързелива гарнитура с пържен праз
Празът се нарязва на ситно, посолява се и се пържи в растителното масло, докато омекне. Наръсва се с черен пипер и се поднася с пържени картофи...
Пъстра зимна супа с празПъстра зимна супа с праз
Нарязвате на дребно праза и морковите и заливате с подсолена вода. Добавяте подправките и варите до омекване на морковите. Тогава добавяте нарязаните...
Лесна картофена супа с празЛесна картофена супа с праз
Обелваме картофите, заливаме ги с подсолена вода и заедно със ситно нарязания праз ги варим до готовност....
Чорба от маслини и празЧорба от маслини и праз
Нарежете на ситно праза и го изпържете до омекване в загрятото олио. Поръсете с червен пипер и залейте с 3 ч.ч. гореща вода и 5 ч.ч. зелевата...
Сланина с праз по селскиСланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне,...
Фасул с агнешко и празФасул с агнешко и праз
Фасулът с агнешко и праз е много вкусен....
Праз с ориз и морковиПраз с ориз и моркови
Почистете праза и го нарежете на филийки. Морковите наситнете. Сипете ги в тиган с малко загрята мазнина и задушете за 5 минути. Сипете измития...
Ориз с праз и маслиниОриз с праз и маслини
Оризът с праз е любима класика в българската кухня, която може да се разнообрази по много начини....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: