Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани агнешки чревца
Добре е да разполагаме с готови измити и сплетени на плитка агнешки чревца....
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Агнешки чревца печени
Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници.
Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....
Селски агнешки кюфтета
Взимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата.
Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: