Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка плешка с ориз и спанакИзпечете агнешката плешка с ориз и спанак, докато стане готова и до извиране на водата на 180 градуса....
Агнешка супа от тефтера на баба
Отстраняваме от котлона, пускаме 2-3 стръка джоджен да овкуси чорбата и застройваме със застройка, приготвена от разбитите яйца и оцета....
Агнешка главичка в тенджера под налягане
Добре почистената агнешка главичка залейте с вода в тенджера под налягане и сварете до пълна готовност....
Класическа боб чорба
Свалете от огъня и овкусете боб чорбата с чубрица, магданоз, джоджен и черен пипер на вкус.
Класическата боб чорба е готова....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: