edin.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Борш»Летен руски борш

Летен руски борш

MarianaMariana
Новак
693
1
59
Летен руски борш
26/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото, за да овкуси бульона, а след това и борша.

Докато месото ври, може да почистите и нарежете на ивици зеленчуците.

Когато месото се свари почти до готовност, го извадете и нарежете на дребни парчета, а бульона прецедете.

Добавете нарязаните зеленчуци без картофите и червеното цвекло и варете почти до готовност.

Малко преди да дръпнете от котлона, добавете картофите и запърженото от всички стани цвекло.

Когато боршът леко се охлади, го застройваме с яйцата, разбити с киселото мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: