Начин на приготвяне
Бърза и вкусна бишкотена торта с кисело мляко и желатин.
В купа се разбърква киселото мляко, заквасена сметана и пудра захар на вкус с малко ванилова захар.
Желатина се разбърква с водата и оставяте да стегне.
Сложете за 15 секунди в микровълнова да се разтопи и смесете с киселото мляко, като се разбърква добре.
В подходящ съд наредете един ред бишкоти, заливате с част от киселото мляко, поръсвате с малко мюсли със сушени плодове и нареждате втори и трети ред бишкоти, като завършвате с крема от киселото мляко.
Преди да наредите бишкотите, леко топите дъното им в киселото мляко и тогава притискате върху първия ред.
Поръсете цялата тортичка с настърган шоколад, мюсли и сушени плодове.
Оставете в хладилника да стегне поне 5 -6 часа и тогава нарежете и сервирайте.
Чудесен десерт за лятото, след като бишкотите попият от крема.
Неустоима бишкотена торта с кисело мляко и желатин!