Начин на приготвяне
Започнете с приготвянето на лимоновия крем.
Налейте водата в малка тенджера на котлона заедно с 3 с.л. захар, 2 жълтъка, 30 г нишесте, лимоновия сок и лимоновата кора.
Бъркайте, докато се сгъсти и го махнете настрана, за да се охлажда.
Разбийте маскарпонето с 3 с.л. пудра захар и добавете вече охладения крем.
Налейте прясното и лимончелото.
Нарежете ягодите във форма за торта по дъното и по стените.
Изсипете крема, заравнете го и наредете отгоре бишките, които предварително сте натопли в прясно мляко.
Изсипете още крем отгоре и украсете по желание вкусния десерт.
Оставете го в хладилник за няколко часа.
Десертът с бишкоти и лимонов крем е много вкусен.
Да ви е сладко!