Начин на приготвяне
Първо сварете 2/3 от прясното мляко заедно със захарта.
Разтворете пудинга в останалото мляко и го добавете към горната смес. Бъркайте до сгъстяване.
Свалете млечния крем от котлона и добавете маслото и шоколада. Разбъркайте до разтопяване и оставете да се охлади.
В подходяща купа разбийте крема сиренето с пудрата захар. На части добавете охладения крем, като не спирате да бъркате.
В чаши за сервиране сложете на дъното парчета бишкоти и едро смлени орехи.
Сипете от ваниловия крем и поръсете с плодове. Отново следва крем, орехи и накрая завършете с крема.
Поръсете готовите кремове с парчета бишкоти и захарна поръска по избор.
Приберете да стегнат в хладилника за час.
Лесният десерт с бишкоти и ванилов крем е готов.