edin.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювеч»Свински пържоли в гювеч с гъби

Свински пържоли в гювеч с гъби

Свински пържоли в гювеч с гъби
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
20/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
"Не пропускайте нито една съставка от тази рецепта, само така тези свински пържолки ще станат толкова вкусни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе ароматната марината. В купа смесете наситнените лук и морков, счукания чесън, лютия пипер, мащерката, лимоновия сок и черния пипер.

Овкусете свинските пържоли със сол и ги намажете с маринатата. Покрийте купата и приберете в хладилник за няколко часа.

Нарежете зеления лук и гъбите, нарежете ги и ги посолете.

В гювеч започнете да редите слой пържоли и слой зеленчуци. Накрая сипете червеното вино и сложете капака.

Пъхнете гювеча в студена фурна и включете на 200 градуса.

Печете около 150 минути или до готовност.

Свинските пържоли в гювеч с гъби са много вкусни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: