Начин на приготвяне
Сложете млякото на котлона заедно със захарта, като не трябва да завира.
Махнете го и го оставете да се охлади.
Пригответе желатина по указанията на опаковката и го сипете в млякото. Разбъркайте.
Разбийте киселото мляко и към него сипете прясното мляко. Отново разбъркайте.
Разпределете вкусната панакота в десертни чашки и ги приберете в хладилник.
Пригответе ягодовото кули.
Нарежете ягодите на дребно и ги сложете в малка касерола на котлона.
Поръсете ги със захар и сипете малко вода - разбъркайте ги от време на време, докато омекнат.
Пасирайте ги след това и охладете сместа.
Разпределете я в чашките върху десерта.
Панакотата с ягоди и кисело мляко е страхотна идея за десерт, с който да завършите вашата вечеря.