Начин на приготвяне
Сварете кафето и го сипете в купичка.
На котлона сложете две тенджерки и сипете в тях по 500 мл мляко с по 1 лъжица захар.
В чаша сипете 4-5 лъжици вода и разтворете пудинга ванилия.
В друга чаша със същото количество вода разтворете шоколадовия пудинг.
Щом заври млякото, сипете в едната тенджерка единия пудинг, в другата втория. Бъркайте непрекъснато до сгъстяване.
Охладете леко готовите два вида пудинг.
Подгответе си йенска форма и на дъното сложете от шоколадовия пудинг (половината от него).
Започнете да потапяте бишкотите в кафето и да ги редите една на друга. Сипете върху тях от ваниловия пудинг, следва втори ред бишкоти.
Завършете с пудинг и поръсете с натрошени бадеми. Оставете бишкотената торта да стегне и поднесете.
Бързата бишкотена торта с пудинг е чудна.
Коментари