Начин на приготвяне
Пресейте брашното заедно с бакпулвера в голяма купа и добавете към тях след това яйцето, маслото и захарта.
Замесете тесто и го сложете във форма с падащо дъно върху хартия за печене, като е хубаво и отстрани по борда да го разстелете.
Сложете блата в хладилник.
През това време пригответе пълнежа.
Разбийте захарта с мекото масло, добавете яйцата едно по едно и изсипете пшеничното нишесте.
Добавете изварата и разбъркайте внимателно всички продукти с телена бъркалка.
Изсипете получената смес върху блата и сложете съвременния чийзкейк в предварително загрята на 180 °C фурна за около 60 минути.
Извадете десерта и го оставете да се охлади преди да го сервирате.
Традиционният немски чийзкейк е много вкусен.
Да ви е сладко!