Начин на приготвяне
За приготвянето на тази вкусна домашна торта ще ви е необходима кръгла форма с диаметър 16 см.
Най-напред трябва да приготвите пудинга. Сипете прясно мляко и захарта на котлона, щом заврат, изсипете при пудинга, предварително разтворен във вода. Разбъркайте енергично.
Щом се сгъсти, значи е сварен и готов. Свалете от огъня и прибавете маслото. Сипете няколко лъжици от пудинга във формата.
Отгоре наредете половината от бишкотите, които предварително сте потопили в кафето. Отгоре отново сипете пудинг, после бишкоти. Трябва да завършите с пудинг.
Лесната бишкотена торта приберете в хладилник. Щом стегне, с помощта на горещ нож извадете от формата.
Поръсете лесната бишкотена торта с крем-пудинг с ванилова захар и орехи.