Начин на приготвяне
Пригответе крема за тортата. Налейте 400 мл от прясното мляко в тенджерка, добавете кафявата захар и бъркайте докато захарните кристали се разтопят.
В другите 100 мл мляко разбъркайте пудинга и внимателно го добавете в сгорещеното мляко, като не спирате да бъркате. Щом кремът се сгъсти, свалете от огъня и оставете на хладно да изстине.
Разбъркайте меда със заквасената сметана и ги сипете в охладения крем, разбъркайте.
Подгответе си кръгла форма с падащо дъно. Наредете ред бисквити и сипете от крема. Отгоре наредете резени банан и разпръснете от боровинковото сладко.
Така процедирайте докато наредите 3 реда. Завършете бисквитената торта с крем.
Отгоре поръсете със захарни сърца и две бисквитки, които сте натрошили на ситни трохи.
Приберете тортата в хладилник, за да се напоят бисквитите. На следващия ден нарежете и сервирайте.
Бисквитената торта с ванилов пудинг и сладко е готова.