Начин на приготвяне
Сипете прясното мляко в голяма касерола и добавете ваниловия крем. Разбийте ги, докато кремът се сгъсти.
Разделете го на две части - в едната добавете предварително разбитата заквасена сметана и течния шоколад и хубаво разбийте отново.
Сипете прясното мляко в плитка чиния.
Вземете една тава и сипете в нея няколко лъжици от белия крем.
Наредете отгоре бисквити, които предварително сте потопили за няколко секунди в млякото.
Сипете отгоре от другия крем с шоколада и отново наредете ред бисквити.
Продължете да редите бисквитената торта в същия ред до изчерпване на продуктите.
Оставете я в хладилник и по желание я украсете с череши и настърган шоколад.
Шарената бисквитена торта е много вкусна.