Начин на приготвяне
Първо сварете отделно двата вида нишесте, като спазвате указанията на опаковката.
Захарта, която трява да сложите, също е според вида нишесте. В двата крема сложете по 1 лъжица маргарин.
В горещото прясно мляко, смесено с малко вода, потапяйте за кратко бисквитите и ги редете в малка тавичка.
Отгоре намажете със сварено нишесте, като спазвате следния ред - върху шоколадовите бисквити жълт крем, а върху белите - кафяв крем.
Поръсвайте между редовете на бисквитената торта с нарязани боровинки и смлени орехи. Редувайте бисквити, нишесте, боровинки и орехи до изчерпване на количествата.
Накрая трябва да завършите с нишесте. Поръсете с боровинки и орехи. Оставете в хладилник да стегне за няколко часа.
Обикновената бисквитена торта с нишесте е готова.