Мъжка супа от заешко месо

09/05/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете заешкото месо за 10-12 часа в студена вода, в която сте добавили оцета, след това го измийте добре, нарежете го на парчета и го сложете в тенджерата, в която ще варите супата.

Добавете 6 ч.ч. вода, задушените предварително в олиото ситно нарязани моркови, лук и корени магданоз, наситнените домати, черния и червения пипер и солта и варете, докато месото напълно омекне.

Поднесете заешката супа с крутоните.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар