Мъжка супа от заешко месо

09/05/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо80
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете заешкото месо за 10-12 часа в студена вода, в която сте добавили оцета, след това го измийте добре, нарежете го на парчета и го сложете в тенджерата, в която ще варите супата.

Добавете 6 ч.ч. вода, задушените предварително в олиото ситно нарязани моркови, лук и корени магданоз, наситнените домати, черния и червения пипер и солта и варете, докато месото напълно омекне.

Поднесете заешката супа с крутоните.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар