Пълнено телешко филе

11/03/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене75 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо488
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко.

Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките гъби, пресования чесън и ивичките пилешко месо и налейте виното.

Когато сместа остане на мазнина, поръсете с кърито, солта, черния пипер и ситно нарязаната люта чушка.

Запържете в маслото брашното, добавете бульона и малко червено вино, бъркайте, докато леко се сгъсти, сипете соевия сос и свалете от огъня.

Сложете плънката в средата на месото, което според формата свийте на плик или на топка, и печете на скара или във фурна. По желание завържете с конец.

Поднесете готовото печено месо, полято със соса, сервирайте със зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар