Пълнена сьомга по италиански

17/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете настъргания лук в зехтина и прибавете нарязаните на кубчета яйца, шунка, сирене, маслини и предварително сварения във вода със сол и черен пипер грис.

Напълнете почистената отвътре и отвън и измита риба, която сте намазали отвътре с мазнина и малко горчица, без да я солите.

Зашийте сьомгата с клечки за зъби и я оваляйте в равни части брашно и червен пипер.

Сложете я в тава, полейте с малко мазнина и печете до 20 мин. на 250 градуса.

Преди да сервирате готовата печена риба, я полейте с разбитата сметана и я върнете за няколко минути във вече изключената фурна.

Поднесете с бобена салата или с друга гарнитура за риба.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар