Телешки пържоли задушени

MarianaMariana
Новак
691
1
59
Телешки пържоли задушени
24/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Опитайте това задушено телешко, за да не съжалявате след това за изпуснатия несравним вкус и аромат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко. Оставяме ги 30 минути на студено, след което ги овалваме в брашно и запържваме до зачервяване от двете страни.

Посипваме пържолите със ситно нарязан магданоз, добавяме малко гореща вода и лимонов сок и оставяме ястието да се задушава на тих огън до омекване на месото. Поднасяме с гарнитура от свежа салата или варени картофи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: