Телешки пържоли задушени

MarianaMariana
Новак
688
6
24/08/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо277
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко. Оставяме ги 30 минути на студено, след което ги овалваме в брашно и запържваме до зачервяване от двете страни.

Посипваме пържолите със ситно нарязан магданоз, добавяме малко гореща вода и лимонов сок и оставяме ястието да се задушава на тих огън до омекване на месото. Поднасяме с гарнитура от свежа салата или варени картофи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар