Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз пък слагам и сиренце за разкош съпругът ми е приготвяше така
11.04.2024 14:35
1
Анонимен
Анонимен
Аз я приготвям по следния начин:
След като е сварена копривата, се изважда да изстине. Водата се оставя на котлона да е топла. В голям (уок) тиган сипвам олио и запържвам брашно, слагам брашно докато стане на пясък. Чак тогава започвам да сипвам водата с енергично бъркане с бъркалка за ( яйца). Като постигнем необходимата гъстота слагаме нарязаната на ситно коприва. И тук е разликата: Разбивам 4 яйца и ги сипвам вътре. След като разбъркам и яйцата са готови (около 7 мин), слагам чесън, червен пипер, самардала и натрошено сирене.Кашата се яде топла!
21.03.2024 13:40
4
Анонимен
Анонимен
Не е указано кога се слага копривата.
21.03.2024 07:04
2