Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
КОГА ще се научите...
Чушки - малки, люти. Дугото е ПИПЕР :)
05.08.2023 04:06
5
1
1
Анонимен
Анонимен
Пипер е растението, а чушка е плода. Няма значение люта или не.
05.10.2024 12:11
Анонимен
Анонимен
Слагам на буркан омния само 1 аспирин на дъното - цял. Увивам бурканите във вестници. От чушкопека - направо в буркана и прихлупвам след всяка чушка. Събират се 8-10 броя. Затварям херметически, обръщам на капак, буркан до буркан, завивам добре - да изстиват 10-тина часа. Не слагам сол, защото пускат много сок. Изпитано повече от 30 години!
Успех!
31.07.2023 01:04
16
1
1
Анонимен
Анонимен
Сигурно ли е това. Това е най лесния начин до сега от всички ..пипер в буркан..
28.09.2023 15:46
1