Edin.bg»Избрани Колекции»Сурова Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сурова Туршия в Бидон

Сурова Туршия в Бидон

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно сурова туршия в бидон в Edin.bg.
Сурова туршия само със солСурова туршия само със солСуровата туршия само със сол е много вкусна - страхотна за зимния сезон....
Сурова туршия в трилитров буркан с аспиринСурова туршия в трилитров буркан с аспирин
2
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни рецепти за туршия с карфиол, хрупкава царска туршия или нашата туршия в бидон....
Колко сол се слага на сурова туршия?Колко сол се слага на сурова туршия?
На 1 литър вода в суровата туршия се слагат около 50 г сол....
Осолена сурова скумрия пресносолкаОсолена сурова скумрия пресносолка
Осолената сурова скумрия пресносолка е готова....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивеч
След като месото се овкуси с тази Сурова марината за дивеч, преминаваме към неговото печене....
Салата от сурова ряпаСалата от сурова ряпа
Смесете настърганата ряпа и моркова с нарязания на ситно зелен лук, олиото, оцета, черния пипер и солта. Гарнирайте салатата с тънки резени от...
Сурова шоколадова веган тортаСурова шоколадова веган торта
Нашата сурова шоколдова веган торта е готова да бъде разрязана и изядена....
Класическа сурова марината за дивечКласическа сурова марината за дивеч
Нарежете дивечово месо на късове. Покрийте го с лука, нарязан на филии и ситно нарязаните подправки. Смесете водата и оцета и ги кипнете. Оставете...
Кълцана туршияКълцана туршия
Със зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Мариновани Лимони ТуршияМариновани Лимони Туршия
Маринованите Лимони Туршия са готови....
Любимата карфиол туршияЛюбимата карфиол туршия
1
Виж също колко сол се слага на туршията, защо омеква туршията или опитай и другите ни рецепти за карфиол туршия....
Шарена смесена туршияШарена смесена туршия
След 1 седмица туршията е готова за консумация....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: