Edin.bg»Избрани Колекции»Султанска баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Султанска баклава

Султанска баклава

Разгледай всички 12 авторски предложения за султанска баклава в Edin.bg.
Класическа баклава с орехиКласическа баклава с орехиСлед това с този сироп се залива класическата баклава с орехи. Оставя се да престои за няколко часа или един ден....
Празнична баклава с богата плънкаПразнична баклава с богата плънка
Най-напред пригответе сиропа за баклавата....
Лесна баклава с кексова плънкаЛесна баклава с кексова плънка
Насладете се и вие на тази лесна баклава с кексова плънка....
Турска баклава с течен шоколадТурска баклава с течен шоколад
Ако рецептата ти харесва, опитай непременно и рецептите ни за баклава саралия, традиционната баклава с орехи или нашите турски баклави....
Ориенталска баклава на охлювчетаОриенталска баклава на охлювчета
Печете сочната баклава на ниски градуси....
Традиционна баклава с масло и орехиТрадиционна баклава с масло и орехи
Разтопете маслото и залейте баклавата с него, като преди това я нарежете на ромбоидни парченца....
Турска баклава с орехи и шамфъстъкТурска баклава с орехи и шамфъстък
Залейте горещата баклава с горещия сироп и охладете добре. Поръсете с шамфъстък. Турската баклава с орехи и шамфъстък е готова....
Празнична баклава с орехи и канелаПразнична баклава с орехи и канела
Да ви е сладко с моята празнична баклава с орехи и канела!...
Страхотна баклава за Нова ГодинаСтрахотна баклава за Нова Година
Страхотната баклава за Нова Година е готова....
Класическа турска баклава с шамфъстък и грисКласическа турска баклава с шамфъстък и грис
Когато сте готови, нарежете баклавата на парченца в желаната форма. 4. Завършената баклава се слага да се пече на 150 градуса....
Точена баклава с ядки и розова водаТочена баклава с ядки и розова вода
Нарежете баклавата на ромбове или правоъгълничета, полейте я с останалата мазнина и я изпечете в умерена фурна до златисто....
Агнешко с бакла по селскиАгнешко с бакла по селски
Оставете агнешкото да се задушава на тих огън до пълното омекване на баклата и готовност на месото....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: