Edin.bg»Избрани Колекции»Патешко Магре


Варете до омекването на ориза и накрая добавете нарязаното на много ситно патешко месо....

Посолете, поръсете с червен пипер и сипете от бульона на патешкото.
Сложете капак и намалете силата на огъня....

Задушаваме патешкото месо до пълното му омекване, като сосът трябва да остане на мазнина....

Накъсайте месото от патешкото бутче.
Сипете патешката мас в тенджера и я разтопете. Добавете наситнените картоф, целина, чушка, морков и лук....

Овкусете патешкото месо и пържолите с подправки или марината по избор (в случая са мариновани с черен пипер, чесън, олио, лук, соев сос и оцет)....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: