Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Здравословна Риба на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Здравословна Риба на Тиган

Здравословна Риба на Тиган

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно здравословна риба на тиган в Edin.bg.
Риба меч на тиганРиба меч на тиганЗагрейте малко мазнина в тиган с незалепващо дъно и посолете леко. Когато се загрее достатъчно, сложете филетата риба....
Панирана дребна риба на тиганПанирана дребна риба на тиган
Щом е готова, панираната дребна риба на тиган се попива от излишната хартия....
Сьомга на тиган с лилаво зелеСьомга на тиган с лилаво зеле
Сьомгата на тиган с лилаво зеле е много вкусна и лесна....
Сьомга на тиган по средиземноморскиСьомга на тиган по средиземноморски
Сервирайте риба топла, а гарнитурата е по ваш избор. Сьомгата на тиган по средиземноморски е много вкусна....
сьомгова пъстърва на тигансьомгова пъстърва на тиган
Загрейте тиган и поставете филетата сьомгова пъстърва с кожа надолу....
Горяща рибаГоряща риба
Изпечете на скара или изпържете рибата, сложете я в огнеупорна чиния, покрита със ситно нарязания магданоз, полейте я с коняка и я запалете. Изгорелият...
Сьомга кюфтенца на тиганСьомга кюфтенца на тиган
Оваляйте ги леко в брашно и изпържете в намаслен тиган. Поднесете с резени лимон и пресен магданоз. Сьомга кюфтенцата на тиган са готови....
Пържена риба БарбунПържена риба Барбун
Пържената риба Барбун е много вкусна....
Риба нототения панеРиба нототения пане
Отцеждаме изпържената риба върху домакинска хартия. Сервираме риба нототения пане и хапваме, докато е топла....
Риба върху хлябРиба върху хляб
Направете филийките равни на порционните парчета риба и ги изпържете с маслото....
Риба сайра на фурнаРиба сайра на фурна
Сервираме сайрата с приготвеното сосче за риба. Риба сайра на фурна е ястие, което трябва да опитате поне веднъж....
Бяла риба в саламураБяла риба в саламура
В тиган запържете брашното, като внимавате да не загори....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: