Edin.bg»Избрани Колекции»Гулаш с Телешко по Унгарски

Краставиците по унгарски са страхотна гарнитура към котлети, пържени кюфтета и др....

Заекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста....

Наливаме малко гореща вода и задушаваме на тих огън до готовност, като от време на време добавяме по още малко вода....

Преди да свалите гулаша от котлона, се пускат целите люти чушки.
Телешкият гулаш по сегедински се поднася с галушки....

Нарязваме месото на парченца и го запържваме в масло или олио, като от време на време наливаме по малко гореща вода....

Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: