Edin.bg»Избрани Колекции»Гулаш с Телешко по Унгарски

Краставиците по унгарски са страхотна гарнитура към котлети, пържени кюфтета и др....

Наливаме малко гореща вода и задушаваме на тих огън до готовност, като от време на време добавяме по още малко вода....

Заекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста....

Преди да свалите гулаша от котлона, се пускат целите люти чушки.
Телешкият гулаш по сегедински се поднася с галушки....

Нарязваме месото на парченца и го запържваме в масло или олио, като от време на време наливаме по малко гореща вода....

Телешкото с грах по класическа рецепта е готово.
Вижте също как а си приготвите телешко с ориз или любимото телешко с картофки....

Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: