Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле с прясно зеле на фурнаРазфасовайте цялото пиле на части, за да направите порции, с които готвенето ще бъде по-лесно. Отделете фенера настрана - може да го ползвате за пилешка...
Пиле с картофи и домати яхния
Наситнете лука и го задушете до омекване в загрята мазнина. Добавете измитите и подсушени пилешки бутчета, запържете ги.
Прибавете червения пипер...
Лесно задушено пиле с доматен сос
Доматите кипваме за кратко в подсолена вода, белим и пасираме. Пилето нарязваме на порции и изпържваме в загрята мазнина.
Когато се позапържи...
Пиле с грах в йенска тенджера
Нарежете пилето на порции и го запържете в маслото за кратко. Прехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания...
Пиле с фин сос (ретро рецепта)
Почистваме пилето, нарязваме го на порции и го слагаме в подсолена вода заедно с корените за супа, за да се свари до готовност.
Свареното пиле...
Вкусно задушено пиле с оризова плънка
Пилето се почиства много добре, посолява се отвън и отвътре и се оставя настрана да поеме солта.
През това време приготвяме плънката. Загряваме...
Пияно пиле с картофи на фурнаНарежете картофите и ги сипете в намазнена тава за печене. Поръсете със сол и черен пипер.
Измийте много добре пилето и го подсушете. Внимателно...
1
Пиле с хайвер от зелени домати
Нарязваме на порции пилето, натриваме го със сол и черен пипери го запържваме в олиото.
След това сипваме ½ ч.ч гореща вода и задушаваме месото...
Печено пиле с бира по дупнишки
Напълнете буркан от компот с бира, поставете го в тавичка, в която сте изсипали останалата част от бирата, и сложете да седне върху него измитото...
Печено на барбекю пиле по кашмирски
Сервираме вкусното печено на барбекю пиле по кашмирски със салата и пърленка....
Класическо пиле със зеленчуци по китайски
Краставицата и тиквичката измиваме, обелваме и рендосваме, поставяме ги в гевгир и посоляваме, оставяме да се отцедят.
Пиперката и лука нарязваме...
Пиле с грах и картофи яхния
Пилешкото месо се сварява в подсолена вода.
Лукът и морковът се нарязват на дребно и задушават в мазнина.
Прибавя се отцеденият и консервиран...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: