Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Евтин кекс с вишниРазбийте млякото, яйцата, маслото, кристалната захар и ванилията, добавете пресятото брашно и бакпулвера, разбъркайте добре и изсипете в намазнена...
Сладък кекс със стафиди
От просото, водата и млякото сварете лепкава каша, охладете я до 60 – 70 градуса, добавете жълтъците, стафидите и захарта и разбъркайте хубаво....
Бухнал кекс с боровинки
Разбийте яйцата със захарта с помощта на миксер. Щом се получи пухкав крем, добавете към тях олиото, ванилията, сока от половината лимон и настърганата...
Сиропиран гръцки кекс Бабас
В голяма купа изсипваме маята и вече затопленото прясно мляко и разбъркваме добре. Прибавяме яйцата, разтопеното масло, олиото, захарта и ванилийките...
Обикновен кекс във форма
Разбийте яйцата със захарта с миксер в продължение на 5 минути. След това добавете млякото, бакпулвера, олиото и ванилията.
Накрая сипете брашното...
Солен кекс с яйце
Разбийте яйцата заедно със солта и захарта. Прибавете към тях млякото и олиото, като не спирате да разбивате с миксера.
Пресейте брашното с бакпулвера...
Пухкав кекс с череши
Първо разбийте яйцата със захарта до получаването на пухкава и гладка смес. След това добавете брашното с бакпулвера и сипете олиото. Разбийте добре...
Шоколадов кекс с ябълки
Вземете удобен съд, чукнете яйцата, сипете захарта. Разбийте с вилица или миксер до идеална гладкост, да няма бучки.
Прибавете разтопено масло,...
Обикновен кекс с пудинг
Разбийте яйцата със захарта до получаването на пухкав крем. Времето за разбиване е около 10 минути.
След това добавете течните съставки за кекса...
Бананов кекс със заливка
За приготвянето на този вкусен кекс първо разбийте яйцата със захарта до получаване на пухкав крем.
Използвайте тел за разбиване или миксер. След...
Сочен кекс с дюли
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете към тях киселото мляко, олиото и предварително пресятото с бакпулвера брашно.
Хомогенизирайте сместа и добавете...
Сполучлив солен спаначен кекс
Измийте и почистете спанака, бланширайте го за кратко. Извадете и отцедете в гевгир, оставете го да изстине.
Разбийте яйцата и сметаната. Добавете...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: