Edin.bg»Избрани Колекции»Класическа Рецепта за Мляко с Ориз
Класическа Рецепта за Мляко с Ориз

Класическа Рецепта за Мляко с Ориз

Прегледай всички 48 подбрани съвети за класическа рецепта за мляко с ориз в Edin.bg.
Любимото мляко с оризЛюбимото мляко с оризЛюбимото мляко с ориз е готово....
Мляко с ориз и шоколадМляко с ориз и шоколад
Прибавяме млякото и захарта и варим ориза до пълна готовност. Сваляме тенджера от котлона и разделяме ориза на две части....
Турско мляко с ориз в гювечетаТурско мляко с ориз в гювечета
След като изври водата, изсипваме ориза в съд на водна пара и добавяме захарта и прясното мляко. Варим за около 10 минути след завиране....
Мляко с ориз и течен шоколадМляко с ориз и течен шоколад
Оризът залейте с вода и оставете на котлона до набъбване. Сипете свареното мляко, ванилията и оставете да заври....
Шоко мляко с ориз и бонбониШоко мляко с ориз и бонбони
Разсипете млякото с ориз по купички. След като изстине, декорирайте с шоколадови бонбони. Шоко млякото с ориз и бонбони е много вкусно!...
Супа от тиквички с кисело мляко и оризСупа от тиквички с кисело мляко и ориз
Разбийте киселото мляко, нарежете магданоза и накрая ги добавете към нея. Супата от тиквички с кисело мляко и ориз е много вкусна....
Киселец с млякоКиселец с мляко
Слагаме го в подходяща тенджера и го заливаме с прясното мляко, в което сме разбили яйцата и сме прибавили брашното....
Домашно подквасено млякоДомашно подквасено мляко
След няколко часа домашното мляко е готово и може да го преместите за съхранение в хладилника. Домашното подквасено мляко е готово....
Панирано прясно млякоПанирано прясно мляко
Останалото прясно мляко се слага в тенджера на слаб огън заедно с кондензираното мляко, кората от лимон и канелата....
Сладки без млякоСладки без мляко
Сладките без мляко са много сполучливи....
Киселец с прясно млякоКиселец с прясно мляко
В отделен съд разбиваме яйцата, прясното мляко, маслото и брашното, прибавяме сол на вкус и с получената смес заливаме киселеца....
Пандишпан с прясно млякоПандишпан с прясно мляко
Пандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: