Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически домати, пълнени с кайма и ориз
Класическите домати, пълнени с кайма и ориз се пекат на 200 градуса до готовност на ориза....
Моите пълнени чушки с ориз и кайма
Моите пълнени чушки с ориз и кайма се поднасят с кисело мляко.
Добър апетит!...
Мусака с кайма и ориз без заливка
Размийте каймата с малко вода, изпържете я в част от олиото до побеляване и изпаряване на водата, объркайте я със солта, червения пипер и чубрицата...
Талиатели с доматен сос и кайма на фурна
Талиателите с доматен сос и кайма на фурна са много вкусни.
Добър апетит!...
Пиперки, пълнени с ориз, в доматен сос
Пиперките се измиват и се изчистват от семките. Оризът се задушава в олиото, заедно със зеления грах, нарязаните на дребно моркови, корените от магданоз...
Вегетариански зелеви сарми
Ако правим сармите с прясно зеле, задължително трябва да попарим листата....
Лозови сарми в гювеч
Лозовите сарми в гювеч се слагат в студена фурна и се пекат 80-90 минути на максимална температура. Гарнирайте с кисело мляко преди поднасяне....
Калугерски сарми с кестени
Полейте зелевите сарми с останалата мазнина, залейте ги с топла вода, в която сте размили пюрето, и ги оставете да се варят на тих огън до готовност...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: