Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сарми с кайма  ориз и бял сос

Сарми с кайма ориз и бял сос

Открий всички 48 авторски предложения за сарми с кайма ориз и бял сос в Edin.bg.
Гнезда от кайма в червен сосГнезда от кайма в червен сосГнездата от кайма в червен сос са много вкусни....
Класически домати, пълнени с кайма и оризКласически домати, пълнени с кайма и ориз
Класическите домати, пълнени с кайма и ориз се пекат на 200 градуса до готовност на ориза....
Традиционни лозови сармички с ориз и каймаТрадиционни лозови сармички с ориз и кайма
Традиционните лозови сармички с ориз и кайма са чудни!...
Моите пълнени чушки с ориз и каймаМоите пълнени чушки с ориз и кайма
Моите пълнени чушки с ориз и кайма се поднасят с кисело мляко. Добър апетит!...
Мусака с кайма и ориз без заливкаМусака с кайма и ориз без заливка
Размийте каймата с малко вода, изпържете я в част от олиото до побеляване и изпаряване на водата, объркайте я със солта, червения пипер и чубрицата...
Талиатели с доматен сос и кайма на фурнаТалиатели с доматен сос и кайма на фурна
Талиателите с доматен сос и кайма на фурна са много вкусни. Добър апетит!...
Вкусна лазаня с гъби, кайма и сос БешамелВкусна лазаня с гъби, кайма и сос Бешамел
Вкусната лазаня с гъби, кайма и сос Бешамел е готова....
Касапски сармиКасапски сарми
Касапски сарми са бързо и лесно предложение за любителите на зелевите сарми....
Пиперки, пълнени с ориз, в доматен сосПиперки, пълнени с ориз, в доматен сос
Пиперките се измиват и се изчистват от семките. Оризът се задушава в олиото, заедно със зеления грах, нарязаните на дребно моркови, корените от магданоз...
Вегетариански зелеви сармиВегетариански зелеви сарми
Ако правим сармите с прясно зеле, задължително трябва да попарим листата....
Лозови сарми в гювечЛозови сарми в гювеч
Лозовите сарми в гювеч се слагат в студена фурна и се пекат 80-90 минути на максимална температура. Гарнирайте с кисело мляко преди поднасяне....
Калугерски сарми с кестениКалугерски сарми с кестени
Полейте зелевите сарми с останалата мазнина, залейте ги с топла вода, в която сте размили пюрето, и ги оставете да се варят на тих огън до готовност...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: