Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Агнешко с Фолио

Печено Агнешко с Фолио

Разгледай всички 48 кулинарни идеи за печено агнешко с фолио в Edin.bg.
Крехко агнешко за ВеликденКрехко агнешко за ВеликденПокриваме с фолио и слагаме да се пече в загрята на 200 градуса фурна. Това печено агнешко се готви приблизително около 2 часа....
Пролетно агнешко на фурнаПролетно агнешко на фурна
Сложете агнешкото да се пече за около час. След това махнете фолио и печете агнешкото до получаване на апетитен загар....
Бадемово агнешко със сливиБадемово агнешко със сливи
Подправяме нашето агнешко варено с черен пипер, сол и магданоз....
Любимото агнешко с оризЛюбимото агнешко с ориз
Поднесете агнешкото със сварения ориз и поръсете с нарязан пресен магданоз. Любимото агнешко с ориз е много вкусно....
Фасул с агнешко и празФасул с агнешко и праз
Фасулът с агнешко и праз е много вкусен....
Агнешко руло с апетитна плънкаАгнешко руло с апетитна плънка
Когато месото се запържи равномерно от всички страни, се наливат 3 ч.ч. гореща вода, прибавят се корените за супа и подправките и агнешкото се задушава...
Агнешко с гъби по селскиАгнешко с гъби по селски
Преди да свалим агнешкото от котлона, добавяме ситно нарязания магданоз....
Агнешко със спанак по селскиАгнешко със спанак по селски
Нарежете агнешкото месо на едри парчета и запържете до зачервяване в олио или масло. Прибавете нарязания лук и го пържете до омекването му....
Агнешко с бакла по селскиАгнешко с бакла по селски
Нарежете агнешкото на еднакви парчета и го запържете в олиото или още по-добре - в масло....
Агнешко с картофи на манджаАгнешко с картофи на манджа
Нарежете агнешкото. Измийте пресните картофи и ги нарежете на кубчета. Загрейте малко олио в тенджера и запържете агнешкото....
Пролетен борш с агнешко месоПролетен борш с агнешко месо
Измийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...
Агнешко с лапад и оризАгнешко с лапад и ориз
Агнешкото печено се готви на 200 градуса за около час и половина, като малко преди готовност се маха фолиото....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: