Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвим с Картофи и Месо

Какво да Сготвим с Картофи и Месо

Прегледай всички 36 подбрани съвети за какво да сготвим с картофи и месо в Edin.bg.
Рамстег от телешко месоРамстег от телешко месоПо желание може да залеем пържолите с 1-2 с.л. препържено масло и поднасяме със свежа салата по избор....
Критараки със свинско месоКритараки със свинско месо
Преди да поднесете, поръсете си ситно нарязан пресен магданоз....
Курбан от шилешко месоКурбан от шилешко месо
Нарежете на хапки шилешкото. Сложете месото в тенджера под налягане. Добавете нарязания на 4 парчета лук, зърната черен пипер и едро нарязания...
Брускети с пилешко месоБрускети с пилешко месо
Филийките хляб се препичат на фурна, след което се намазват с маслото, разбъркано с горчицата. Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана...
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Овнешко месо по бохемскиОвнешко месо по бохемски
Сипете нарязаните на кубчета измити и обелени картофи, налейте още малко гореща вода и варете, докато течността намалее наполовина....
Германски сос за месоГермански сос за месо
Към готовия светъл месен сос, известен още като сос Велуте се прибавят един по един жълтъците и прясното масло. Сосът се разбърква добре и се...
Бързи зелеви сарми без месоБързи зелеви сарми без месо
Наситнете лука и го запържете в загрята мазнина. Добавете измития ориз и разбъркайте. Овкусете със сол и червен пипер и след кратко разбъркване сипете...
Горчичен сос за печено месоГорчичен сос за печено месо
Сосът за месо може да се съхранява до няколко дни в хладилник, а освен за месо, може да се използва и за овкусяване на различни салати....
Сушено свинско месо с чубрицаСушено свинско месо с чубрица
Оставете месото да престои 12 часа, за да може солта да изтегли кръвта от него. Измийте много хубаво свинското месо....
Спагети Болонезе с мляно месоСпагети Болонезе с мляно месо
Нарежете лука и моркова на ситно и ги задушете в тиган с малко мазнина. Добавете каймата и я разбъркайте. Овкусете с черен пипер, червен пипер...
Традиционен гъбен сос за месоТрадиционен гъбен сос за месо
Добавете гъбите и индийското орехче и оставете соса за месо да ври на слаба температура за около 10 минути....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: