

Налейте половин чаша топла вода, подсолена, и задушавайте на тих огън, докато месото остане само на мазнина....

Свинското месо и сланината смелете заедно с подправките, да се овкуси добре.
Напълнете в черва....

Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците.
Поднесете топли зимните гювечета без месо....

Славянският гювеч без месо е готов.
Вижте също как да си приготвите славянски гювеч с месо или любимия ориз с гъби....

Сипете нарязаните на кубчета измити и обелени картофи, налейте още малко гореща вода и варете, докато течността намалее наполовина....

Чудесен сос за месо!
Поднесете приготвения Германски сос за месо с телешко печено, наденички или друг специалитет по ваш вкус....

Филийките хляб се препичат на фурна, след което се намазват с маслото, разбъркано с горчицата.
Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана...

Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: