Edin.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвим с Картофи и Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвим с Картофи и Месо

Какво да Сготвим с Картофи и Месо

Прегледай всички 36 подбрани съвети за какво да сготвим с картофи и месо в Edin.bg.
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол....
Картофи, пълнени с месоКартофи, пълнени с месо
Изберете картофи с почти еднаква големина и ги издълбайте, така че да се получи кладенче....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Гъста супа с месо, фиде и картофиГъста супа с месо, фиде и картофи
Когато фидето се свари напълно, може да свалите супата от огъня. Гъстата супа с месо, фиде и картофи е много вкусна....
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъбиКартофи, пълнени с пилешко месо и гъби
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъби могат да се хапват топли или изстинали. Добър апетит!...
Гювечета без месоГювечета без месо
Смесете сварените картофи с натрошеното сирене и праза. Поръсете с чубрица и сипете сместа в гювечето....
Такос без месоТакос без месо
Овкусете с подправките и разбъркайте, за да си пуснат аромата. Намачкайте отцедения от консервата черен боб....
Солянка с месоСолянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон. След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: