

На дъното на подходящ съд за печене сложете малко домашен сос бешамел и доматен сос, върху него подредете кори за лазаня, след това гъбите и пак сосовете...

След около 30 минути във фурната вадим пълнените патладжани, заливаме с доматен сос и връщаме за още 10-15 минути да се допекат....

Заливаме с готовия доматен сос и слагаме да се запекат за не повече от 7-8 минути в загрятата фурна.
Поднасяме веднага....

Докато макароните се запичат, пригответе доматения сос, с който ще ги поднесете....

Разредете запръжката с прясното мляко и добавете настърганите домати....

Когато се позапържи отвсякъде, го изваждаме и държим на топло, а в мазнината от пърженето слагаме пасираните домати с малко сол и 2-3 бучки захар....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: