Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани Миди ПанеИзмийте и почистете добре мидите. Сварете ги до отваряне на черупките - необходими са няколко минути.
Извадете ядките от черупките. Сложете ги...
Свински Дроб Пане
Измийте свинския дроб и го почистете добре от всякакви ципички и кръвоносни съдове.
Нарежете дроба на по-едри парчета и залейте със студеното...
Пилешки бутчета пане
Сварете пилешките бутчета в леко подсолена вода до готовност. Отцедете ги.
В подходяща дълбока чиния разбийте яйцата.
В друга чиния сипете галетата...
Воденички пане без пържене
Сварете пилешките воденички с бульона. Отцедете ги.
Разбийте яйцето.
Отделно смесете брашното с подправката за пиле и галетата.
Потопете...
Калмари пане за бира
Почистете от ципата тубите калмари, махнете гръбчната кост и ги измийте.
Подсушете ги добре и ги нарежете на дебели около 2 см кръгчета. Овкусете...
Мерлуза пане с ементал
Разбийте яйцата и прибавете към тях наситнения магданоз и настъргания ементал. Разбъркайте.
Измийте и подсушете рибните филета, посолете ги....
Херинга пане с гарнитура
Почистете херингата от вътрешностите и я измийте добре. Подсушете и я нарежете на филенца. Овкусете нарязаната риба със сол и пипер, покрийте с фолио...
Филенца пане с корнфлейкс
Нарежете на жулиени пилешкото филе. Напръскайте ги с лимонов сок и овкусете със сол и пипер. Приберете в хладилник за поне половин час.
Оваляйте...
Рулца от шунка пане
Нарежете шунката на тънки резени, а кашкавала на пръчици.
Всяка пръчица завийте на рулце в шунката.
Приговтете панировка от малко вода, брашно...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: