Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба нототения панеПочистената от люспи риба се реже на парчета и се осолява.
Оставяме я така за двадесет минути.
Брашното се смесва с копъра.
Яйцата се...
Пилешки шницел пане
Чукнете едно от яйцата към каймата. Овкусете с подправките и разбъркайте добре.
Оформете няколко шницела с еднаква големина.
Останалите три...
Свинско сърце пане
Свинските сърца се измиват и се варят във вода със соли черен пипер.
След като са сварени, ги отстраняваме от течността, и ги режем на тънко....
Херинга пане с гарнитура
Почистете херингата от вътрешностите и я измийте добре. Подсушете и я нарежете на филенца. Овкусете нарязаната риба със сол и пипер, покрийте с фолио...
Рулца от шунка пане
Нарежете шунката на тънки резени, а кашкавала на пръчици.
Всяка пръчица завийте на рулце в шунката.
Приговтете панировка от малко вода, брашно...
Филенца пане с корнфлейкс
Нарежете на жулиени пилешкото филе. Напръскайте ги с лимонов сок и овкусете със сол и пипер. Приберете в хладилник за поне половин час.
Оваляйте...
Мерлуза пане с ементал
Разбийте яйцата и прибавете към тях наситнения магданоз и настъргания ементал. Разбъркайте.
Измийте и подсушете рибните филета, посолете ги....
Калмари пане за бира
Почистете от ципата тубите калмари, махнете гръбчната кост и ги измийте.
Подсушете ги добре и ги нарежете на дебели около 2 см кръгчета. Овкусете...
Воденички пане без пържене
Сварете пилешките воденички с бульона. Отцедете ги.
Разбийте яйцето.
Отделно смесете брашното с подправката за пиле и галетата.
Потопете...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: